MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Alo Bilet Hattı Sun Express (0216) 456 0 383

Tarih : Kas 1, 2013 Yazar

ALMANLAR İÇİN ÖNEMLİ

Gazipaşa Havalimanı’ndaki karşılama töreninde konuşan SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, Almanya’dan aralarında belediye başkanı, turizmci, tur operatörü ve gazetecilerin bulunduğu grupla özel uçuş yaptıklarını söyledi. Amaçlarının Türk rivierası olarak bilinen Antalya’yı, 5 Kasım’da gerçekleştirecekleri uçuş öncesinde tanıtmak olduğunu kaydeden Schwaiger, “2011’de uluslararası uçuşlara başlayan Gazipaşa Havalimanı, Almanların yoğunlukta yaşadığı Alanya ve Side çevresine hitap ediyor. Bu çerçevede biz de bu potansiyeli değerlendirmek istiyoruz” diye konuştu.

HAFTADA 7 UÇUŞ

Alanya’nın doğası, havası, denizi ve sunduğu çeşitlilikle, Türk turizmi için özel bir yere sahip olduğuna işaret eden Schwaiger, şöyle dedi: “Birçok alman vatandaşı kışı bu bölgede geçiriyor. Kış dönemi uçuşlarını başlatarak Türk rivierasındaki uçuşları güçlendirmiş olacağız. Böylelikle ‘nın Antalya’ya olan güçlü uçuş programını mükemmel bir şekilde tamamlamış olacağız. Almanya’ya gidecek yolcularımıza konforlu bir uçuş sunacağız. İlk etapta 1 gün Duseldorf, 2 gün Frankfurt ve 1 gün de Leipzig/Halle’ye olmak üzere haftada 7 uçuş yapacağız.”

ALMANYA’DAN GAZİPAŞA’YA HAFTADA 3 UÇUŞ

TAV Gazipaşa İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı ise SunExpress’in Almanya’nın üç kentinden uçmaya başlayacak olmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. ‘nın Gazipaşa Havalimanı’na uçuş gerçekleştiren 10’uncu havayolu şirketi olduğuna değinen Aşıklı, “Gazipaşa Havalimanı dış hatlardan karşılıklı 10 ülkeden 16 noktaya direkt uçuş yapacağız. Yeni destinasyonların SunExpress’e bölgemiz ve havalimanımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Makaleyi Oyla
[Total: 0 Average: 0]

Popüler Kelimeler:

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara