MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Ataşehir Mika Tur

Tarih : Kas 4, 2013 Yazar

Ataşehir Mika Tur Yetkili Seyahat Acentası olarak bizler müşterilerimize en uygun fiyat garantisinin yanı sıra, yurtiçi tatil turları, yurtdışı tatil turları ve Tüm Dünya’ya Ucuz Uçak Bileti hizmeti vermekteyiz..

Otelciler artan talebi ve yükselen kuru gerekçe göstererek fiyatlarını yükseltti. Tur operatörleri de 2014 yazında geçerli olacak tatil paketlerine yüzde 7 ile 11 arasında zam yaptı. Buna göre 4 kişilik bir ailenin tatil faturası gelecek yaz 500 TL yükselecek.

Yerli ve yabancı turist gelecek yıl Türkiye’de zamlı tatil yapacak. Otelciler, 2014 yazı için artan talebi ve yükselen kuru gerekçe göstererek fiyatları yükseltti. Avrupa’nın en büyük tur operatörlerinden TUI, Türkiye fiyatlarında 2014 yaz sezonu için ortalama yüzde 2.5 zam yaptı.

Şirketin Türkiye turu satışları ise 2012’ye göre yüzde 6.6 arttı. Öte yandan yerli turiste tatil sağlayan ETS ve Jolly Tur gibi seyahat acentelerinin yetkilileri ise otellerle yaptıkları anlaşmalarda fiyatların yüzde 7 ile 11 arttığına dikkat çekti. 2013’teki tatil fiyatlarının bir önceki yıla göre yüzde 3 ile 4 arttığını kaydeden ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, bu yıl artışın daha yüksek olabileceğini kaydetti.

BAŞLICA NEDENİ TALEP VE KUR FARKI

Özbek, “Çok iyi bir sezon geçirdik. Şirket olarak yüzde 24 geceleme artışıyla yılı tamamlayacağız. Ancak bu talep Türk Lirası’nın döviz karşısında değer kaybetmesiyle birleşince otelciler karşısında pazarlık gücümüz azaldı. İç pazarı hedefleyen otellerde anlaşmalarımızı yüzde 7 ile 11 arasında artış fiyatıyla yapıyoruz” diye konuştu.

BİR HAFTALIK TATİL 6.100 TL’YE ÇIKACAK

4 kişilik bir ailenin Antalya’da 5 yıldızlı her şey dahil sistemiyle çalışan bir oteldeki 1 haftalık tatilinin faturası, günlüğü 200 liradan 5 bin 600 liraydı. 2014’te aynı tatil 6 bin 100 liraya çıkacak.

SATIŞLARDA YÜZDE 30 ARTIŞ VAR

Otellerle yaptıkları kontrat görüşmelerinin tamamlanmak üzere olduğunu belirten Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, fiyat artışını artan talebe bağladı. İç pazara yönelik tatil satışlarında geçen yıla göre yüzde 30 büyüme yakaladıklarını belirten Erkan, “Fiyatlardaki yükselme normal Biz talebin daha da artacağını öngörüyoruz” dedi.

MISIR, TUNUS VE YUNANİSTAN İÇİN FİYAT KIRACAK

Avrupa’nın en büyük tur operatörlerinden TUI’nin Türkiye fiyatları 2014 yaz sezonu için ortalama yüzde 2.5 zamlandı. TUI’nin 2014 yaz programlarında Mısır, Yunanistan, Tunus gibi destinasyonların fiyatlarında hafif düşüş olacağı bildirildi.

TUI’nin fiyatlarına bakıldığında enflasyon artışları nedeniyle İspanya fiyatlarının ortalama yüzde 2, Türkiye fiyatlarının ise ortalama olarak yüzde 2.5 oranında yukarı tırmandığı görülüyor.

Makaleyi Oyla
[Total: 0 Average: 0]

1 Comment

  1. Ataşehir Mika Tur Olarak Gerçekten Kaliteli Otelleri Öneriyorlar ve İşini Ciddi Bir Şekilde Yapan Bir Ekipleri Var.

    Herkese Çok Teşekür Ederim İyi Çalışmalar Dilerim..

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara