MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Atlasjet Uçak Bileti (0216) 456 0 383

Tarih : Kas 3, 2013 Yazar

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, tavan fiyat uygulamasına geçilmesi durumunda doğuya dönük uçuşların fiyatlarının yükselebileceğini söyledi. Sabancı, AHL’den Ankara’ya sadece ‘nin uçtuğunu söylerken, “Eşit şartlarda oynarsak her şey çok farklı olur” dedi.

İstanbul – Ankara arası uçuşların uçak bileti, ve ‘da de açılması halinde fiyatların yarı yarıya ucuzlayacağını söyleyenUçak Bileti Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, “Eşit şartlarda oynarsak her şey çok farklı olur” dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı (SAW) ile AHL’den yapılan Ankara seferlerini karşılaştıran Sabancı, ortalama fiyattaki 91 liralık farka dikkat çekerek; “Rekabet Kurumu bunu suç duyurusu olarak görse yeridir” diye konuştu.

Sabancı’nın verdiği bilgilere göre Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, İstanbul AHL’den Ankara’ya yalnızca THY’nin uçmasına izin veriyor. Diğer havayolu şirketleri ise ancak SAW’dan Ankara’ya uçuş gerçekleştirebiliyor. 20 Ekim’de hesaplanan İstanbul Ankara arası AHL kalkışlı kasım ayı ortalama uçuş fiyatı THY’de 141.56 TL olurken, SAW seferlerinde 50.46 TL, Anadolujet 70.41 TL, THY ise 64.32 TL ortalamaya sahip.

Rekabete izin verilirse Atatürk seferlerini yarı fiyatına uçma sözü veren Sabancı diğer yandan da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın gündeminde olan tavan fiyat uygulamasının yan etkilerine dikkat çekiyor.

İstanbul, İzmir gibi merkezlerden Doğu’ya yapılan uçuşlar uzun süre nedeniyle yüksek maliyetli oluyor. Batıdaki seferlerinin Doğu seferlerini sübvanse ettiğini söyleyen Sabancı, tavan fiyat getirilirse Doğu uçuşlarının fiyatlarının yükselebileceğini bildirdi.

Makaleyi Oyla
[Total: 0 Average: 0]

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara