MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

THY Alo Bilet Hattı (0216) 456 0 383

Tarih : Kas 3, 2013 Yazar

İstanbul-Moskova hattında -pegasus rekabeti fiyatlara da yansıdı, yolculara daha avantajlı fiyatlarla uçuş fırsatı doğdu. THY Rusya Genel Müdürü Mefail Deribaş, İstanbul-Moskova hattına dair beklentileri ve hedeflerini anlattı.

, İstanbul-Moskova seferlerine başladı. Salı, Perşembe ve Pazar günleri Moskova’ya karşılıklı uçuşlar gerçekleştirecek olan şirket, Türk Hava Yolları’nın Moskova tekeline son vererek, önemli bir rekabete girdi.

uçak bileti, arasında gidiş-dönüş 350 TL’den başlayan fiyatlarla uçuyor. Bu durum, THY’nin fiyat kırmasına neden oldu. Daha önce Moskova’ya gidiş-dönüş 790 TL’ye uçan THY, fiyatları 600 TL bandına çekti. THY’nin fiyatları aşağıya çekmesininUçak Bileti ile bir ilgisi var mı? İstanbul-Moskova hattına yeni havayolu şirketleri dahil olacak mı? THY’nin bundan sonraki politikası ne olacak?
THY Rusya Genel Müdürü Mefail Deribaş, bu soruların yanıtını Rusya’nın Sesi Radyosu’nda verdi.

“ÜCRET POLİTİKAMIZI TEK BİR RAKİBE GÖRE AYARLAMIYORUZ”

Mefail Deribaş, İstanbul-Moskova seferlerinde fiyatların düşmesinin bu döneme denk gelmiş olabileceğini, tek bir rakibe göre ücret poltikası belirlemediklerini ifade etti.
“Ücret politikamızı sadece bir rakip havayoluna göre düzenlemiyoruz biz. Bütün rakipleri göz önünde bulundurarak her gün ücretlerimizi gözden geçiriyoruz. Bizim özel olarak ücretlerle ilgilenen birimlerimiz var genel müdürlüğümüzde. Buradaki arkadaşlarımız, Moskova da dahil olmak üzere bütün hatların ücretlerini her gün takip ediyorlar. Yine o ilgili hatlardaki ilgili arkadaşlarla, müdürlerle ve diğer çalışanlarla da istişare ederek yeni ücretler belirliyorlar. Düşüş belki bu döneme denk gelmiş olabilir ama dediğim gibi biz sadece bir havayolunu baz alarak ücretlerimizi düzenlemiyoruz.”

“DOLULUK ORANLARINDA DEĞİŞİKLİK YOK”

Peki, uçak bileti’un Moskova hattına girmesi, ’nin satışlarını etkiledi mi? Moskova pazarının potansiyeli büyük bir Pazar olduğununu altını çizen Deribaş, doluluk oranlarında bir farklılık olmadığını söyledi.

“Hayır kesinlikle, Moskova pazarı çok büyük bir pazar, potansiyeli olan bir pazar. Türk Hava Yolları’nın da başka bu hatta giren havayolu şirketlerinin de yolcu bulması mümkün. Zaten sizin söz konusu ettiğiniz havayolu şirketi haftada 3 defa uçacak. Ama bizim Türk Hava Yolları’nın günde 6 seferi var. Dolayısıyla bizi şu anda etkilemiş görünmüyor, doluluk oranlarımızda bir değişiklik yok.”

Makaleyi Oyla
[Total: 0 Average: 0]

Popüler Kelimeler:

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara