MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Atlasjet Promosyonlu Bilet Hattı

Tarih : Eki 15, 2014 Yazar

Atlasjet Ucuz Bilet Hattı : (0216) 606 1 153

 

Uçak Bileti Promosyonlu Bilet Hattı : (0216) 606 12 35

 

THY Promosyonlu Bilet Hattı : (0216 ) 456 03 83

 

anadolujetAtlasjet’in Eylül’de başlayan yeni servisleriyle Gaziantep’ten İstanbul’a sabah 06:40 ve İstanbul’dan Gaziantep’e akşam 22:20 uçuşu ile seyahat edenler, Gaziantep Havalimanı’ndan Adıyaman, Besni, Oğuzeli, Yavuzeli ve Araban’a da ücretsiz servislerden yararlanıyor. Atlasjet uçuşları, sunduğu konfor ve ücretsiz servis hizmeti sayesinde Uçak Bileti bostancı şubesi telefon Adıyaman ve Besni bölgelerinden İstanbul’a iş amaçlı günübirlik seyahat eden yolcular tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

19 Eylül 2014 – Atlasjet, Gaziantep’ten İstanbul Atatürk Havalimanı’na düzenlediği uçuşlarda yolcularına havada sunduğu konforu karada da devam ettiriyor. Atlasjet’in Gaziantep – İstanbul seferlerine bilet alan yolcular, Gaziantep Havalimanı’na ulaşımda birçok noktadan kalkan ücretsiz servis hizmetlerinden yararlanıyor.

Atlasjet, Gaziantep Havalimanı’ndan Gaziantep şehir merkezine, Nizip ve Kilis’e düzenlediği ücretsiz servis noktalarına Eylül ayı itibariyle yenilerini ekledi. Diyarbakır türk hava yolları telefon numarası.

Atlasjet’in her gün Gaziantep’ten İstanbul’a sabah 06:40 ve İstanbul’dan Gaziantep’e akşam 22:20 uçuşları ile seyahat eden yolcular, Gaziantep Havalimanı’ndan anadolujet havayolları ucuz ve promosyonlu uçak bileti karşılıklı düzenlenen ücretsiz servisler ile Adıyaman, Besni, Oğuzeli, Yavuzeli ve Araban’a kolayca ulaşıyor. Ücretsiz servis hizmeti sayesinde, Atlasjet uçuşları, Adıyaman ve Besni bölgelerinden özellikle İstanbul’a iş amaçlı günübirlik seyahat eden yolcuların tercih sebebi oluyor.

İstanbul’a EkonomiPlus konforuyla seyahat

Atlasjet ile Gaziantep’ten İstanbul’a EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcular, ücretsiz servis hizmetinin yanı sıra, 77cm genişliğindeki konforlu deri koltuklarda uçuş yaparak, ücretsiz zengin ikram çeşitlerinden ve 20 kilogram bagaj hakkından yararlanıyor. Bursa uçak bileti satış noktası.

Atlasjet’in Gaziantep’ten İstanbul Atatürk Havalimanı’na uçuşları Pazartesi ve Salı günleri günde 2 sefer, diğer günler ise günde 3 sefer gerçekleşiyor. Atlasjet yolcuları, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda çok uygun bekleme süreleri ile yurt içinde Antalya, Bodrum ve İzmir’e, yurt dışında ise Erbil, Kıbrıs, Londra ve Süleymaniye’ye bağlantılı seferler ile uçuş yapabiliyor. Uçak Bileti bilet hattı telefon numarası. Ayrıca 70’in üzerinde havayolu ile yapılan interline anlaşmaları sayesinde yurt dışında pek çok noktaya bağlantılı uçuşlar gerçekleştirebiliyor.

Uçuşların bilet fiyatları EkonomiPlus’ta her şey dahil tek yön 82 TL’den başlıyor. Uçak biletleri ve ücretsiz havalimanı servislerinin saat ve güzergah bilgilerine www.atlasjet.com web sitesi ve yetkili acentelerden ulaşılabiliniyor. Türk hava yolları ucuz bilet hattı.

Makaleyi Oyla
[Total: 0 Average: 0]

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara