MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Uçak Bileti İstanbul Ucuz Bilet Hattı

Tarih : Eki 9, 2014 Yazar

Uçak Bileti İstanbul Bilet Hattı : (0216) 606 12 35

 

Uçak Bileti Ankara Bilet Hattı : 0312 988 14 52

 

Uçak Bileti Gaziantep Bilet Hattı : (0342) 988 01 61

 

Uçak Bileti İzmir Bilet Hattı : 0232 988 10 17

 

Uçak Bileti Telefon Numarasıuçak bileti’un Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk ve Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü Londra’da uçak bileti’un başarısını anlattı.

LONDRA- Türkiye’nin ilk düşük maliyetli havayolu şirketi uçak bileti’un Ticaretten Uçak Bileti promosyonlu bilet hattı telefon numarası Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk ve Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü, bu yıl Londra’da 11.’si düzenlenen sektörün ve öncü firmalarının katılarak deneyimlerini paylaştığı Dünya Düşük Maliyetli Hava Yolları Kongresi’nde  (World Low Cost Airlines Congress)  uçak bileti’un hızlı büyümesindeki ve gelişimindeki başarısının sırrını anlattı.

GÜLIZ ÖZTÜRK, PANELDE AÇIKLADI
Kongre’de ‘Farklı dağıtım kanalları ile daha geniş segmentlere nasıl ulaşabilirsiniz ve düşük maliyetli hava yolları iş amaçlı seyahat eden segmente nasıl ulaşabilir’ konulu panelde bir konuşma yapan Uçak Bileti havayolları bilet değiştirmek için telefon numaralarıUçak Bileti Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, uçak bileti’u başarıya götüren iş stratejisini anlattı. Atlasjet uçak bileti hattı.

2005 yılında ‘uçmanın herkesin hakkı’ olduğu ilkesi ile yola çıktıklarını ve Türkiye’nin ilk ve tek düşük maliyetli (low cost) hava yolu şirketi olduklarını dile getiren Öztürk uyguladıkları bu modelle Uçak Bileti airlines bilet çağrı merkezi telefon numaraları uçak bileti’un sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da önde gelen düşük maliyetli havayolu şirketleri arasında yerini aldığını sözlerine ekledi.
İSTANBUL, KONUMU NEDENIYLE ÇOK AVANTAJLI BIR ŞEHIR

Öztürk sözlerini şöyle sürdürdü: “ 2005 yılında çok kanallı bir iş stratejisi ile yola çıktık ve acentelerimizi satış kanallarımız arasına ekleyerek satış ağımızı zenginleştirdik. Doğu-Batı arasında köprü görevi görerek tam anlamıyla bir bağlantı noktası olan İstanbul, konumu nedeniyle çok avantajlı bir şehir. Ucuz ve kampanyalı uçak biletleri sorgulama.

Biz de bu konumu rekabet avantajımız olarak görüyor ve kanallarımızı bu yönde zenginleştiriyoruz. Acenteler, bağlantılı uçuşlar gerçekleştiren, özellikle çalışan misafir segmentini çekmek konusunda önemli rol oynuyorlar ”. Uçak Bileti antalya uçak biletleri telefon. Misafirlerin satın alma davranışlarının iş ya da tatil amaçlı olmasına göre farklılık gösterdiğini de belirten Öztürk, “Misafirlerimizin bize ulaşmaları için farklı yollar belirledik, misafirlerimiz bize tercih ettikleri kanallardan ulaşabiliyor. Bursada uçak bileti satan acentelerin numaraları.

Örneğin düşük maliyetli havayolu olarak ana satış kanalımız, web sitemiz www.flypgs.com olmakla birlikte bağlantılı uçuş gerçekleştiren ve iş amaçlı uçan misafirlerimizin acentelerimizi tercih etmesi halinde de  bize ulaşmalarını sağlamış oluyoruz. Farklı dağıtım kanallarının yarattığı maliyetler ise  ücretle birlikte sunulduğundan, bu kanalı tercih eden misafirlerimiz  tarafından karşılanmış oluyor.” dedi. Bursa yenişehir’de uçak bileti satışı yapan türk hava yolları ofisi nerede ?
UÇUŞ PLANLAMASI SEYAHAT PLANLAMASININ BAŞLANGICIDIR
‘Seyahatlerini dijital olarak planlayan misafir segmenti için kişiselleştirilmiş seyahat deneyimini nasıl farklı platformlarda sunulabilir’ konulu panelde konuşmacı olarak yer alanUçak Bileti Hava Yolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü de, misafirlerine kişiselleştirilmiş seyahat deneyimi sunduklarını ifade ederek şunları söyledi: “Misafirlerin seyahat planlama süreci içinde havacılık sektörünün çok özel bir yeri var.

Uçuş planlaması birçok seyahat için tüm seyahat planlama sürecinin başlangıç noktası ve bu sebeple biz de misafirlerimize sadece uçuk biletlerini değil, seyahatlerinin otel, araç kiralama, <a title="ucuz ve kampanyalı uçak bileti satış çağrı merkezi" href="http://www.setindir Generic accutane Online canada.com/ucak-bileti/ucak-bileti/”>ucuz ve kampanyalı uçak bileti satışı gidecekleri yerdeki aktiviteler, hava alanına ulaşım gibi diğer birçok parçasını kendi istedikleri şekilde planlamalarına imkan vermeyi hedefliyoruz.

Bu bakış açısıyla misafirler için hava yolu markaları aynı zamanda seyahat markaları haline geldi. Misafirlerimizin web sitemizden seyahatlerinin tüm adımlarını kişiselleştirilmiş bir şekilde planlayabilmeleri için esnek ve bol seçenek sunan ürün ve hizmetlerin sunulması çok önemli.

Buna ek olarak, big data, dijital optimizasyon ve ‘social proofing’ gibi teknikler ve teknolojilerle misafirlere doğru zamanda doğru hizmetleri önerebilmeliyiz. Bu anlamda teknoloji odaklı yatırım stratejisi seyahat sektörü için çok önemli.” Kampanyalı uçak bileti hattı.

Makaleyi Oyla
[Total: 2 Average: 3.5]

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara