MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Anadolu Jet Promosyonlu Bilet Hattı

Tarih : Ağu 5, 2015 Yazar

Anadolu Jet Promosyonlu Bilet Hattı : (0216) 606 1 235

 

Uçak Bileti Promosyonlu Bilet Hattı : (0216) 606 43 20

 

SunExpress Promosyonlu Bilet Hattı : (0850) 840 48 31

 

THY Promosyonlu Bilet Hattı : (0216) 456 03 83

 

Atlas Jet Promosyonlu Bilet Hattı : (0216) 456 97 11

 

Alo Bilet Hattı Sun ExpressTürk Hava Yolları’nda (THY) 26 yıl görev yapan ve Ağustos itibarıyla emekliye ayrılan Mehmet Başpınar için THY Genel Müdürü Temel Kotil’in de katıldığı bir veda töreni düzenlendi. Törene THY Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur ve THY Satış Başkanı Ziya Taşkent de katıldı. Törende konuşan Mehmet Başpınar, “THY’de çok güzel yıllarım geçti. Çok önemli anlaşmalarda benim de payım olduğu için gurur duyuyorum. Beni bu veda töreni ile onore eden kurumuma teşekkür ediyorum” dedi.

Mehmet Başpınar’dan boşalan başkan yardımcılığı koltuğuna ise THy’de uzun yıllardır farklı pozisyonlarda yönetici olarak görev yapan ve havacılık sektöründe deneyimli olan genç yöneticiMert Dorman atandı. İstanbul ucuz uçak bileti sorgulama telefon numarası.

MERT DORMAN KİMDİR?

Uçak bileti sorgulama çağrı merkezi 1980 yılında İstanbul’da doğan Mert Dorman, 2004 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce Ekonomi Bölümü’nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi’nde MBA yaptı. Uluslararası havayollarında pazarlama ve satış artırma faaliyetleri alanında akademik çalışmaları olan Mert Dorman, İngiltere’de Regent School’da eğitim aldı. 2006-07 yıllarında sigorta sektörünün önde gelen şirketlerinden Avivasa Hayat ve Emeklilik’te finansal danışman olarak görev yaptı. Mert Dorman, 2011 yılından beri ise THY’de Doğu Avrupa ve Balkanlar’dan Sorumlu Gelir Yönetimi ve Ücret Müdürü olarak görev yapıyordu.

Makaleyi Oyla
[Total: 2 Average: 3.5]

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara