MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Uçak Bileti Tarihi Değiştirme

Tarih : Haz 23, 2016 Yazar

Bilet Değişim Telefonu : (0850) 302 54 93

 

SunExpress Bilet Değişim Telefonu : (0216) 606 43 20

 

Uçak Bileti İletişim : (0216) 606 11 53

 

THY Uçak Bileti İletişim : (0216) 456 97 11

 

İzmir Şubesi : (0232) 988 10 17

 

Anadolu Jet İzmir Şubesi : (232) 988 12 98

Bilet Tarihi Değiştirme Nasıl Yapılır?

Havayolları şirketi 1990 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Silkar Yatırım, Net Holding ve Aer Lingus ortaklığında kurularak uygun fiyatlı taşımacılık kavramına büyük bir önem veren uçak bileti, ilk uçuşunu 1990 yılının Mayıs ayında gerçekleştirmiştir. 20 yılı aşkın önemli başarılara imza atmış ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nı da ana üs olarak seçmiştir.

Türkiye’nin başarılı havayolu firmaları arasında yerini alarak adını duyuran uçak bileti uçuş faaliyetlerine 2 uçakla başlamış ve zamanla filosunu 43 uçağa kadar çıkartarak geliştirme fırsatı yakalamıştır. Uçak Bileti Türkiye’nin önde gelen firmaları arasında yer alarak Türkiye’den 24 ülkede 52 noktaya kadar sefer düzenleyerek önemli başarılara imza atmıştır.Uçak Bileti iç ve dış hatlara seferler düzenlemektedir.

İç hatlarda Antalya, Adana, Ankara, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Mardin, Malatya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Van’a uçuş seferleri düzenlerken dış hatlarda ise Almatı, Amsterdam, Atina, Brüksel, Berlin, Beyrut, Basel, Donetsk, Düsseldorf, Erbil, Krasnodar, Kopenhag, Köln, Kharkiv, Lefkoşa, Londra, Münih, Milano, Marsilya, Paris, Priştina, Roma, Stututtgart, Stockholm, Tahran, Tiflis, Viyana, Üsküp, Zürih’e uçuşlar düzenlemektedir.

Bileti Açık Tarihe Alma – Tarih, Saat ve Gün Değişikliği Yapma

Seyahat acentelerinden almış olduğunuz uçak biletlerinizde yapılmış rezervasyonda değişiklik, uçuş tarihlerinde değişiklik, uçuşun saatini değiştirmek, uçuşun gününü değiştirmek, bileti açığa almak ve biletinizin iptali hakkında işlem yapma hakkına sahipsiniz ve istemiş olduğunuz herhangi bir değişikliği kolay ve hızlı bir şekilde yaptırabilirsiniz.

Bütün Havayolu uçak biletlerinde ne yazık ki isim değişikliği yapılmamaktadır. uçak bileti’ta uçak bileti değişikliği belli bir ücret karşılığında yapılmaktadır. Ücretsiz olarak yapılmamaktadır. Bilet değişikliği işlemlerinizde ücret farkının belirlenebilmesi için ise biletinizin PNR rezervasyon ya da bilet numaranızı yapmış olduğunuz rezervasyona ulaşabilmek için bilmeniz mecburidir.

Bilet değişikliğini telefon aracılığı ile yapmak istediğinizde ise arama yapmadan önce PNR Rezervasyon, bilet numaranızı, kredi kartınızı önünüzde bulundurmanız gerekir. Çünkü yapacağınız her bilet değişikliklerinizde ücretlendirildiğiniz içim ödeme yapmanız gerekmektedir.

Satın aldığınız uçak biletlerinde tarih değişikliği için başvuruda bulunduğunuzda uçak bileti, bilet tarihi değiştirme nasıl yapılır sorusu uçuş bileti değişikliği bedelleri sadece havayollarının belirlediği kurallar çerçevesinde yapılmaktadır. Eğer ki biletleriniz promosyon dâhilinde değilse, uçuşunuzda 12 saat kalana kadar cezasız değişiklik işlemi uygulanır, fiyat farkı varsa da hemen tahsil edilir.

Fakat uçuşunuza 12 saatten çok az bir süre kalmışsa uçak bileti, bilet bedeli üzerinden % 30 ceza uygulanır ve değişiklik yapılarak fark ücreti alınır. Ayrıca promosyonlu uçak biletlerinizde kurallara bağlı olarak değişiklik yapılamadığı için biletiniz iadeye alınır ve sizlere yeni bir bilet düzenlenir.

Uçak Bileti siz değerli müşterilerine kaliteli ve konforlu bir uçuş hizmeti sunmayı kendisine amaç edinerek kurulmuştur. Prensipleri arasında eşitlik ilkesi büyük bir önem arz etmektedir. Bu sebeple bilet iptal ya da değişiklik kuralları uçuş parkuruna bağlıdır ve siz değerli müşterilerine eşit uygulanmaktadır. Esneklik yapılması ise mümkün değildir. Bilet ücretleri dinamik bir yapıya sahiptir.

Bilet değişikliklerinizi e-mail yolu ile gerçekleştiremezsiniz. Bilet değişikliği ve iptal kuralları her havayollarının kendi sistemleri doğrultusunda belirlendiği için bilet iptal ve değişiklik kurallarında farklılık gözetilir. Genel kurallar doğrultusunda uçak bileti’tan almış olduğunuz biletlerde gün, saat değişikliği yaparak istediğiniz tarihte uçuşlarınızı gerçekleştirebilmeniz mümkündür. İyi uçuşlar dileriz.

Bir diğer makalemiz olan Uçak Bileti telefon numarası başlıklı makalemizi okumanızı tavsiye ederiz. MakalemizdeUçak Bileti havayolları’nın yurtiçi ve yurtdışı ucuz uçak bileti satışınını yapıldığı çağrı merkezi numaraları hakkında detaylı bilgi verilmektedir.

Makaleyi Oyla
[Total: 60 Average: 4.1]

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara