MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Türk Hava Yolları Ekonomik Bilet Hattı

Tarih : Ağu 13, 2015 Yazar

Türk Hava Yolları Ekonomik Bilet Hattı : (0216) 456 9 711

 

THY Eko Bilet Telefon : (0216) 456 0 383

 

Uçak Bileti Eko Bilet Telefon : (0216) 606 4 320

 

SunExpress Eko Bilet Telefon : (0216) 606 1 153

 

Atlas Global Eko Bilet Telefon : (0216) 606 1 235

 

Anadolu Jet Eko Bilet Telefon : (0414) 988 0 161

 

Türk Hava Yolları Uçak BiletiTürk Hava Yolları ve LOT Polonya Havayolları ticari bağlarını genişletiyor. Her iki havayolu imzaladıkları Niyet Mektubu çerçevesinde Polonya, Türkiye ve öte noktaları kapsayan pazarlarda ticari işbirliğini genişletecek ayrıca mevcut durumdaki işbirliğini daha da derinleştirecek. Uçak Bileti havayolları izmir şubesi telefon.

Mevcut işbirliğini genişletmenin önemini vurgulayan Türk ve Polonyalı iki havayolu, söz konusu stratejik işbirliği sayesinde  yolculara daha fazla sefer ve bağlantı alternatifi sağlanacağını ve
böylece daha iyi bir ürün sunulacağını ifade ettiler.

Türk hava yolları kartal şubesi İşbirliğinin detayları henüz netleşmemekle birlikte her iki havayolu bir ortak girişim (Joint Venture)  yolunda ilerleme kararı  aldılar.

LOT Genel Müdürü, Sebastian Mikosz  “LOT, 2016 yılı itibariyle büyümeye hazır ve bu yılın önemli ortaklarımızla işbirliğimizi güçlendirmek için en iyi zaman olduğunu düşünüyoruz. LOT ve Türk Hava
Yolları’nın uzun yıllara dayanan bir işbirliği bulunuyor. Bu Niyet Mektubu’nun bizi ortak ve global bir faydada buluşturacağına inanıyor ve bu sayede, yolcularımızın her iki havayolunun geniş ulaşım ağının avantajlarından en iyi şekilde faydalanabileceğini düşünüyoruz.” şeklinde görüş belirtti.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç Dr Temel Kotil, “Havayollarımız arasındaki bu stratejik işbirliği, her iki taşıyıcıya da mevcut pazarlarında etkinliklerini artırma fırsatı verecek ve aynı zamanda işbirliği kapsamına giren güzergahlardaki etkinliklerine de katkı sağlayacaktır. Aynı havayolu ittifakına dahil oldukları dikkate alındığında, bu işbirliğinin Star İttifakı’na da katkı sağlayacağı düşünülebilecektir.” şeklinde görüş belirtti. ErzurumUçak Bileti şubesi.

Türk Hava Yolları ve LOT Polonya Havayolları 2000 yılından bu yana İstanbul-Varşova hattında sürdürdükleri codeshare işbirliğini 2014 yılında Türk Havayolları’nın İstanbul-Amman, İstanbul/Kahire,
İstanbul/Ankara seferleri, LOT Polonya Havayollarının ise Varşova-Krakow ve Viyana-Varşova seferlerini ekleyerek genişletti.

Her iki havayolu mevcut durumda İstanbul-Varşova hattında haftalık 5 sefer icra ediyor.

Makaleyi Oyla
[Total: 2 Average: 2]

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara