MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Onur Air Telefon Numarası | (0216) 456 0 383

Tarih : Eki 29, 2013 Yazar

Onur Air Havayolları Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü’ne getirilen Sami Alan göreve hızlı başladı click this link here now.

Geçen hafta havacılık gündemine bomba gibi düşen Sami Alan, yeni görevine fırtına gibi başladı. Kendi ekibi ile yol almak isteyen Onur Air’in çiçeği burnunda yönetim kurulu başkanı AnadoluJet dönemindeki arkadaşlarından Songül Elçi ile Atlasjet Havayolları’ndan Fatih Anderoğlu’nu genel müdür yardımcısı olarak atadı.

Songül Elçi, satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcılığı görevine getirilirken, Fatih Anderoğlu ise İnsan Kaynakları, Kabin Hizmetlerinden sorumlu genel müdür yardımcılığına atandı.

Bu atama ile birlikte çok sayıda yönetici “sıra bize de gelir mi” endişesi yaşamaya başlarken, Sami Alan’ın tüm birimlere kendi ekibini yerleştireceği iddia ediliyor.

Sami Alan’ın göreve gelmesinin ardından aynı görevi bekleyen Nasuh Çetin hafta başında istifa ederek tepki koymuştu. Yeni istifaların geleceği konuşulurken Sami Alan’ın asıl bombayı uçak siparişleri vererek patlatacağı konuşuluyor

Makaleyi Oyla
[Total: 0 Average: 0]

Popüler Kelimeler:

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara