MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Uçak Bileti Telefon Numarası | İletişim

Tarih : Eki 26, 2013 Yazar

Havayolu Uçak Bileti Hattı : (0850) 302 54 93

Uçak bileti‘tan 4 yeni iç hat istanbul, 11 Ekim 2013 – Yeni noktalarla uçuş ağını sürekli genişletmeye devqm edenUçak Bileti Hava Yolları, Aralık ayından itibaren Balıkesir/Edremit, Şırnak’a; Ocak 2014’ten itibaren ise Erzurum ve Mardin ‘e uçmaya başlıyor.

Havayolları İletişim Hattı

Uçak Bileti Telefon Bilgileri

Uçak Bileti Telefon (0850) 840 48 05
Pegasus Bilet Telefon (0850) 303 07 87
THY Bilet Telefon (0850) 840 48 05

Yeni satışa açılan dört iç hat ile Uçak Bileti Hava Yolları ‘nın uçuş ağı yurt içinde 31, yurtdışında 45 olmak üzere toplam 76 noktaya ulaşıyor 29,99TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA UÇUYOR uçak bileti, 16 Aralık’tan itibaren Pazartesi, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftanın dört günü Sabiha Gökçen’den Balıkesir/ Edremit’e ve Edremit’ten İstanbul Sabiha Gökçen’e karşılıklı seferlerle uçacak.

Yurtiçi Uçak Bileti 39,99 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA UÇUYOR Türk Hava Yolları‘nın Şırnak uçuşları, 17 Aralık tarihinden itibaren başlıyor. uçak bileti; Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın üç günü karşılıklı seferlerle Şırnak’tan İstanbul Sabiha Gökçen’e ve İstanbul Sabiha Gökçen’den Şırnak’a uçuracak.

39,99 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA UÇUYOR uçak bileti misafirleri, 20 Ocak 2014’ten itibaren Erzurum’a ve Erzurum’dan İstanbul Sabiha Gökçen’e haftanın her günü 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçabilecek. 39,99 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA UÇUYOR 2 006 yılından bu yana İzmir’den Mardin’e seferler düzenleyen uçak bileti, İstanbul-Mardin seferlerine başlıyor.

uçak bileti misafirleri, 21 Ocak 2014’ten itibaren Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftanın dört günü İstanbul Sabiha Gökçen’den Mardin’e ve Mardin’den İstanbul Sabiha Gökçen’e 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçabilecek.

uçak bileti misafirleri, sefer bilgilerineUçak Bileti Hava Yolları satış noktalarından ve www.flypgs.com internet adresinden ulaşabilirler.

Makaleyi Oyla
[Total: 14 Average: 3.9]

Popüler Kelimeler:

1 Comment

  1. Uçak Bileti ile hem yurtiçi hem yurtdışı birçok uçak bileti fiyatları, diğer firmalara oranla ortalama yüzde otuz, yüzde kırk oranında ucuz oluyor.
    Ve bu da müşterilerin birçoğu’nunUçak Bileti havayolları’nı tercih etmesindeki en büyük etmenlerden bir tanesi.
    Uçak Bileti Havayolları yılda ortalama yüzde on beş büyüme oranını yakalamış en hızlı büyüyen havayolu şirketi olma özelliğini de taşımaktadır.
    Dünya’da havayolu taşımacılığı hızla gelişmekte olup, bu da bütün hava yolu şirketleri’ne olumlu bir şekilde yansımaktadır.
    Bu havayolu şirketlerinin başında uçak bileti, Türk Hava Yolları, Atlas Jet, Anadolu Jet havayolu firmaları gelmektedir..

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara