MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

İstanbul Anadolu Yakası Vize Hizmetleri

Tarih : Kas 14, 2013 Yazar

Anadolu Yakası Profesyonel Vize Hizmetleri Ofisi Telefon (0216) 456 97 11

Vize DanışmanlıkVize işlemleri için örnek vermek gerekirse aşağıdaki gibi İngiltere vizesi çıkartmak için geçilen aşamalar yer almaktadır..

İngiltere turist vizesi Birleşik Krallık’a turistik vize seyahatte bulunmak veya orada bulunan arkadaşlarınızı ziyaret etmek için başvurmanız gereken kategoridir (ingiltere turist vizesi).

18 yaşını henüz doldurmamış bireylerin çocuk ziyaretçi vizesine (child visitor) başvurmaları gerekir.

6 aylık turist vizesi ile 6 ay boyunca İngiltere’ye istediğiniz kadar giriş çıkış yapabilirsiniz.

ingiltere turist vizesi 6 aylık, 2 yıllık, 5 yıllık ve 10 yıllık süreler için verilir.

ingiltere Turist vizesi ile İngiltere’de yarı zamanlı veya tam zamanlı çalışmak, mal üretmek, iş kurmak ya da eğitim almak mümkün değildir.

Bu vizeyi alabilmek için en az 18 yaşında olmanız, seyahat süresince masraflarınızı karşılayacak durumda olmanız ya da masraflarınızın sponsorunuz (birinci dereceden bir akrabanız) tarafından karşılanması gerekir.

Son 12 (on iki) ay içerisinde 6 aydan fazla süreyle İngiltere’de kalamazsınız.

Bu vize (ingiltere turist vizesi) İngiltere’den uzatılamaz. Bu amaçla Birleşik Krallık sınırları içerisinde yapacağınız tüm başvurular doğrudan reddedilecektir.

Bu vizeye (ingiltere turist vizesi) başvururken başvuru formunda belirttiğiniz dönüş tarihinize uymazsanız, fark edildiği an siz Birleşik Krallık sınırları içerisinde iken dahi iptal edilerek ülkenize geri gönderilebilirsiniz.

İptal edilmese dahi bir sonraki ingiltere vizesi başvurunuzda bu durum karşınıza sorun olarak çıkar ve vize başvurunuz bir önceki vizenizde taahhüt ettiğiniz tarihlere uymadığınız için reddedilebilir.

Yani, İngiltere’ye 8 günlüğüne turistik seyahatte bulunacağınızı belirtip zorunlu nedenler dışında 8 günden fazla kalırsanız bu durum bir sonraki başvurunuzda başınıza dert açabilir.

Kontrolünüz dışındaki sebeplerden dolayı (pasaportunuzun çalınması, kaybolması veya hastalık v.b. durumlar) taahhüt ettiğiniz süreden daha uzun kalmanız halinde, bu durumları belgelerle kanıtlamanız menfaatinize olacaktır.

Birleşik Krallık Sınır Ajansı’nın resmi web sitesinden ingiltere turist vizesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için tıklayın.

Konsolosluğa ödenen vize harçları aşağıdaki gibidir:

6 aylık vize harcı: 132 USD
2 yıllık vize harcı : 459 USD
5 yıllık vize harcı : 843 USD
10 yıllık vize harcı : 1216 USD

İngiltere vize başvuru harçları sadece kredi kartı ile ödenebilmektedir.

Uzun süreli vize talebinizin uygun bulunmayıp durumunuzun vize almaya uygun olduğu durumlarda, aradaki fark yanar ve geri iadesi söz konusu değildir.

Yani, 2 yıllık vize talebinde bulundunuz, 2 yıllık vize talebiniz uygun bulunmadı ancak durumunuz vize almaya müsait, bu durumda 6 aylık vize verilebilir ve 2 yıllık vize harcı ile 6 aylık vize harcı arasındaki ücret farkı yanmış olur.

Bu nedenle, daha önce bir alt süreli vizesi bulunmayan müşterilerimize bir üst süreli vize talebinde bulunmamalarını tavsiye ediyoruz. İlk defa İngiltere vizesi başvurusunda bulunacak başvuru sahiplerinin 6 aylık vize talep etmeleri yerinde olacaktır.

Makaleyi Oyla
[Total: 0 Average: 0]

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara