MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Promosyonlu Uçak Bileti Alma Telefon Numaraları

Tarih : Şub 27, 2014 Yazar

Thy Promosyonlu Bilet Hattı (0216) 456 97 11

 

Uçak Bileti Promosyonlu Bilet Sorgulama (0216) 456 03 83

 

Atlasjet Promosyonlu Uçak Bileti Hattı (0216) 456 97 11

 

Anadolujet Promosyonlu Bilet Hattı (0216) 456 0 383

 

anadolujet alo bilet hattıSavunma Sanayii Müsteşarı Murad Bayar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ilkine ‘Koca Yusuf’ adını verdiği Airbus A400M uçaklarının teslimatlarında yaşanan gecikmeye ilişkin ilave bir pazarlığın Uçak Bileti promosyonlu bilet hattı söz konusu olmadığını belirterek, “Sözleşmenin hükmü neyse odur. Kabul testlerinde bunlar tam olarak sağlanamadığı için bu görüşmeleri yapmak mecburiyetinde kaldık. Takvim gecikmesinden doğan anadolujet ataşehir şubesi telefon numarası birtakım tazminatlar olacak” dedi. Bayar, Ankara’da düzenlenen “Türkiye-Fransa Sanayi Günü” programında yaptığı konuşmada, söz konusu toplantının iki ülke savunma sanayisi açısından son derece büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

‘TAKVİM GECİKMESİNDEN DOĞAN TAZMİNATLAR OLACAK’
Türkiye ve Fransa’nın birçok projede birlikte çalıştıklarına değinen Bayar, bu ilişkilerin geliştirilmesi gerektiğini ifade etti. Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bayar, bir gazetecinin atlasjet alo uçak bileti hattı “Airbus A400M uçaklarının Türkiye’ye tesliminde gelinen son nokta nedir?” şeklindeki sorusu üzerine, Türkiye’nin uzun zamandır A400M programının ortaklarından biri olduğunu söyledi. Bayar, “Geçen sonbaharda Fransa ilk teslimatını teslim aldı. İkinci uçak Türkiye’ye teslim edilecek. Biz de uçağın kabul testlerini tamamlamış durumdayız, teslimat için de görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.
Airbus’ın öncelikle sözleşme hüküm ve şartlarını sağlamaya odaklanması gerektiğini ifade eden Bayar, şöyle devam etti:
“İlave bir pazarlık söz konusu olamaz. Sözleşmenin hükmü neyse odur. Kabul testlerinde bunlar tam olarak sağlanamadığı için bu görüşmeleri yapmak mecburiyetinde kaldık. Ümit ediyorum ki çok yakın ataşehir atlasjet şubesi iletişim telefon numarası zamanda, bu görüşmelerimiz tamamlanacak ve uçağı teslim alacağız. Buradaki kilit husus, Airbus’ın sözleşme hükümlerini tamamlaması. Beklentim, mart ayı içinde uçağın Türkiye’ye gelmesi. Takvim gecikmesinden doğan bir takım tazminatlar olacak”

ALTAY TANKINDA SON DURUM
Diğer bir gazetecinin, “Altay tankının motorunun tedariki konusunda Mitsubishi ile görüşmeler devam ediyor mu, gelinen nokta nedir?” şeklindeki sorusunu da yanıtlayan Bayar, şunları kaydetti:
“Ana kriterimiz motorun ve güç paketinin fikri mülkiyet haklarının Türkiye’ye ait olması ve bu ürünün Türk ürünü olabilmesi. Altay tankımız Kara Kuvvetlerinin envanterine girdikten sonra başka ülkelerin de ilgisini çekecek. İhracı gündeme geldiğinde de motordan dolayı herhangi bir kısıtlamayla karşı karşıya kalmak istemiyoruz. Ana kriter budur. Buna yönelik de iki Türk firmamızdan teklifler var. Bu çalışmamız devam ederken Japonya’nın hükümetlerarası olarak gündeme getirmesiyle, bir işbirliği fırsatı olarak bunu değerlendirdik. Bu konuyu şimdilik gündemimizin dışına istanbul uçak bileti satış acentesi telefon numarası almayı ve başka işbirliği fırsatları üzerinde çalışmayı kararlaştırdık.”

FÜZE GÖRÜŞMELERİ
Bayar, “Uzun menzili füze sisteminde Çin ile görüşmeler ne aşamada?” şeklindeki soru üzerine, görüşmelerin devam ettiğini belirterek, “Nisan sonuna kadar teklifleri uzattık. Nisan başı türk hava yolları izmir uçak bileti satın alma telefon numarası gibi bu konuda artık bir sonuç almayı hedefliyoruz” diye konuştu.

F-35’LER NE DURUMDA?
Murad Bayar, “F-35 projesinde siparişler ertelenmişti. Görüşmeler ne aşamada?” şeklindeki soruya da şu yanıtı verdi:
“Savunma Sanayii İcra Komitemizin vereceği karar, burada önemli olacak. İki alternatif var, üçüncüsü yok. Uçak alımına çok yaklaşmış durumdayız. Uçak siparişlerini ya bu sene ya da önümüzdeki sene vermeye ucuz uçak bileti sorgulama telefon numarası başlayacağız. Ağırlık önümüzdeki seneye kayıyor gibi görünüyor. Birinci yıl siparişimiz iki uçak, ondan sonra 100 uçak olacak.”

Makaleyi Oyla
[Total: 0 Average: 0]

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara