MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Ücretsiz Çağrı Merkezi | Müşteri Hizmetleri : (0850) 302 54 93

Tarih : Ağu 14, 2017 Yazar

Uçak Bileti Ücretsiz İletişim

Uçak Bileti Hava Yolları, Türkiye’deki en prestijli hava yolu firmalarından bir tanesi olma konusunda çok yol kat etmiştir. Nihayetinde filosuna yeni kattığı uçaklar ve günden güne genişletmekte olduğu uçuş ağı ile yolcuların ve gezginlerin gözdesi olmayı fazlasıyla başarmıştır. Uçak Bileti Hava Yollarını bu denli tercih edilebilir kılan sebeplerden bir diğeri ise uygun fiyatlarıdır.

Böylelikle uçak yolculuğu yapmak pek çok kimse için hayal olmaktan çıkmış ve adeta bir rutin haline gelmiştir. Hal böyle olunca da yolcu ve gezginler bu firmanın iletişim bilgileri hakkında bilgi sahibi olmayı ister.

YazımızdaUçak Bileti Hava Yolları’na dair iletişim bilgilerini ve bu iletişim bilgileri hakkında bilinmesi lazım gelen detayları kapsamlı bir şekilde ifade etmiş bulunuyoruz.Uçak Bileti Hava Yolları’nı tercih edecek olanların firma ile irtibat kurması için birden fazla seçenek mevcuttur. Bunlardan bir tanesi de çağrı merkezi hizmetidir. Çağrı merkezi hem hızlı hem de kolay oluşu yönünden pek çok kişinin başvurduğu bir yöntemdir.

Bunun yanı sıra firma ile e-posta vasıtası ile haberleşme sağlayanlar da vardır ancak e-postanın çağrı merkezine kıyasla çok daha uzun bir süre sonunda cevap alacağı aşikardır.

Uçak Bileti Hava Yolları Çağrı Merkezi Hizmeti ve Bilinmesi Gereken Noktalar

Uçak Bileti Hava Yolları hakkında bilinmesi gereken hususların başında şüphesiz ki bu hizmetin ücretsiz olarak sunulmadığı gelir. Uçak Bileti Hava Yolları‘nın uygun fiyattan bilet satmasının sebeplerinden bir tanesi de şüphesiz ki budur. Şöyle ki; uçak içi ikram, bagaj hakkı ve çağrı merkezi gibi hizmetlerin ücretli hale getirilmesi bilet fiyatından bu hizmetlere ilişkin ücretlerin düşülmesini sağlamıştır. Hal böyle olunca da bu hizmeti alıp ya da almamak yolcuların takdirine bırakılmıştır.

Uçak Bileti Çağrı merkezi hizmetinin ücreti ise dakikada bir lira elli kuruş olarak belirlenmiştir.

Operatörün müşteriye sunduğu ya da telefon hattında halihazırda mevcut olan dakikalar bu ücretlendirme için geçerli kabul edilmeyecektir. Hal böyle olunca da çağrı merkezi ile iletişim kurulan dakika kadar ücret telefon faturasına ayrıca yansıtılacaktır. Pek çok yolcu ve gezgin, Uçak Bileti ücretsiz çağrı merkezi hizmeti için ücret talep edildiğini öğrenince Uçak Bileti ücretsiz iletişim bilgileri hakkında araştırma yapmaktadır.

Uçak Bileti Hava Yolları ücretsiz olarak da bu hizmeti sunmaktadır ancak bunun için belirli şartların oluşması gerekir. 0888 228 12 12 numaralı telefonun aranması ile ücretli olarak hizmet vermekte olan çağrı merkezine ulaşılması mümkündür.

Uçak Bileti Hava Yolları Çağrı Merkezi Hizmetinden Ücretsiz Olarak İstifade Etmek

Uçak Bileti Hava Yolları çağrı merkezi hizmetinden ücretsiz olarak yararlanmak için uçuşun iptal edilmiş olması ya da operasyonel nedenlerden kaynaklı olarak uçuş saatinde bir değişiklik meydana gelmesidir. Yoksa herhangi bir durumda çağrı merkezinden ücretsiz yararlanılması söz konusu değildir. Nitekim Uçak Bileti ücretsiz iletişim hizmetinde de yapılabilecek işlemler sınırlıdır.

Yalnızca biletin değiştirilmesi, biletin iptali ve iadesi gibi durumlarda bu hizmetten istifade edilmesi söz konusu olabilecektir. Başka bir deyiş ile Uçak Bileti Hava Yolları ücretsiz çağrı merkezi hizmetini yalnızca bu gibi durumlarda meydana gelmiş mağduriyetleri gidermek adına yolcularına sunar. Bunun haricinde olağan durumlarda ücretsiz çağrı merkezi hizmetinden istifade edilmesi hiçbir şekilde söz konusu olamayacaktır. Buna ek olarak çağrı merkezi hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabilmek adına gerekli olan telefon numarası 0850 250 6702‘dir.

Çağrı Merkezi Vasıtası ile Ne Gibi İşlemler İcra Edilebilir?

Uçak Bileti Çağrı merkezi hizmetinden yararlanılırken hizmetin ücretli ya da ücretsiz oluşuna göre yapılabilecek işlemler de değişkenlik gösterir. Şöyle ki; şayet sunulmakta olan ücretsiz çağrı merkezi ile bu hizmetten istifade edildiği esnada yalnızca iptal edilen ya da saati operasyonel sebeplerden dolayı değişkenlik göstermiş olan biletin iptali ve değişikliği ya da iadesi yapılabilecektir.

Bunun haricinde ek bir işlem yapılabilmesi söz konusu değildir. Buna ek olarak daha öncesinde herhangi bir ek hizmet satın alınmış ise bu ek hizmetin ücreti de şüphesiz yolcuya iade edilecektir. Aynı zamanda bilinmesi gerekir ki uçuş iptalleri ve benzeri durumlarda bilet değişikliği ve iptali için herhangi bir tazminat ya da ücret talep edilmesi söz konusu olmayacaktır.

Uçak Bileti Ücretsiz Çağrı merkezi hizmetinden ücretli olarak yararlanılıyor ise de yolcu biler rezervasyonu, olağan durumlar için bilet değişikliği ve bilet iptali gibi işlemleri bu hizmet marifeti ile icra edebilecektir. Ancak daha önceden satın alınmış olan biletlerin değiştirilmesi ya da iade edilmesi durumlarında pek çok zaman ücrette kesintiler yapılmaktadır.

Aynı zamanda alınmış olan bir promosyon bilet ise bu kesintiler çok daha yüksek oranlı olabilecektir. Aynı zamanda koltuk seçimi, spor alet taşınması, bagaj hakkı, yemek seçimi ve evcil hayvana yönelik rezervasyon gibi durumlarda da ücretli çağrı merkezi ile bu işlemler icra edilebilecektir. İster bilet rezervasyonunun kendisi olsun, ister ek hizmet satın alınması; her türlü işlemin ödemesi müşteri tarafından çağrı merkezinde hizmet vermekte olan operatöre sunularak tamamlanabilecektir.

Her Ülkeden Aranacak Olan Numara Aynı mıdır?

Uçak Bileti Hava Yolları çağrı merkezine erişim sağlamak için sadece tek bir numaranın olması söz konusu değildir.Uçak Bileti Hava Yolları her ülkede ayrı bir çağrı merkezi kullanır ve bu numaraların aranması sonucu yolcunun tabi olacağı ücretlendirme aynı olmayabilir. Aynı zamanda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Türkiye arasında da numaraların değişkenlik arz ettiğinin bilinmesi gerekir.

Bu numaraların neler olduğu daUçak Bileti Hava Yolları internet sitesindeki bize ulaşın bağlantısında yer alan listede mevcuttur. Bu listeye https://www.bilettelefon.com/2017/02/17/pegasus-ucretsiz-cagri-merkezi/ linkinden rahatlıkla erişim sağlanabilir.

Bunun yanı sıra Uçak Bileti Hava Yolları bazı ülkelerde farklı prosedürler uygulayabilmektedir. Söz misali İtalya’daki çağrı merkezi hizmetinden yedi gün yirmi dört saat yararlanılması söz konusu olmayacaktır. Bu hizmetten ancak haftanın belirli günlerinde ve bu günlerin belirli saatlerinde istifade edilmesi mümkündür. Bu saat ve günler de ilgili bağlantıdaki en alt kısımda ayrıntılı olarak yazılmıştır.

İtalya’dan çağrı merkezi hizmeti talep edecek olan yolcuların bu durumdan haberdar olarak firma ile iletişim kurmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra Mısır’da aranacak numara uçak bileti’un uçuş gerçekleştirdiği her iki şehirde de aynı değildir. Hurgada şehrinde ayrı bir numara aranması lazım gelirken Şarm El Şeyh şehrinde ayrı bir numara aranması icap etmektedir. Bu numaraların neler olduğu da keza listede mevcuttur ve yolcular rahatlıkla temin edebilirler.

Uçak Bileti ile Uçuşlar ve Uçuş Güvenlik Prosedürleri

Uçak Bileti Hava Yolları, güvenliği her şeyden önce tutan bir hava yolu firmasıdır. Hal böyle olunca da yolculara yönelik de bazı uygulamalar mevcut olabilir. Bu uygulamalara örnek vermek lazım gelirse, ilk olarak alkolün ya da herhangi bir bağımlılık yapıcı maddenin yoğun etkisi altında uçağa kabul edilmeme durumunun söz konusu olabileceğidir.

Buna ek olarak hamileliğin ileri safhalarında bulunan kadın yolcuların da sağlığın korunmasına yönelik gerekçeler ile uçuşa kabul edilmemesi söz konusu olabilecektir. Şüphesiz ki bu durum uluslararası sivil havacılık kurallarında ve ilgili mevzuatta detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Yolcular muhakkak bunlardan haberdar olarak uçuşa katılmalı, böylece mağduriyetlerin yaşanmasının önüne geçilmelidir.

Makaleyi Oyla
[Total: 185 Average: 3.9]

Pages: 1 2

8 Yorumlar

  1. bİLETİM HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTEDİM FAKAT 10 YERİ ARADİM HEM ÇOK GEÇ BAĞLANIYOR VE ORADAN ORAYA YÖNLENDİRİLDİM HİÇ BİR BİLGİ ALAMADIM. lütfen iletşime geçermisiniz 0542 340 7887

  2. Şişe ulasamiyorum açığa aldığım biletimi kullanmak istiyorum lütfen yardımcı olur üşürüz tel 0532 570 2131.

  3. Uçağımız istanbula inemedik ama ankaraya indik hizmet sıfır insanlara bir şu bile ikram yapmıyorlar.tafsiyemi ederiz düşünün çokmu zor birşu ikram etmek otobüslerde bile veriyorlar adana _istanbul 10 uçağı şimdi saat 01 oldu ankarada bekliyoruz ne olacağı da beli değil ilgililere duyrulur

  4. Ben pegasus havayollarini kimseye tavsiye etmem %90 bilet iptal güvence sigortali bilet aldim sonra uçagin kalkmasina daha 10 gün olmasına rağmen uçaga gidemedim ve biletimi iptal ettirdim ve 1 ay oldu hala geri ödeme yapmadilar ben askeri personelim bana bile kazik atti allah belasini versin pegasus havayollarinin genel müdurlugede şikayatte bulunacam

  5. Pegasus berbat bir firma ENUYGUN Uygulamasından sözde ucuz gidiş,dönüş 2 yetişkin bileti aldım,
    check yaptığım da koltuk seçimin de ekstra 35×2=70 tl daha aldı,
    bunlar resmen dolandırıcı,bileti ayrı, koltuğu ayrı satıyorlar, soruyorum? insanlar ayak tamı kalacak.
    Nalet olsun helal etmiyorum.
    Bir daha asla binmem kimseye de tavsiye etmem.
    müşteri hizmetleri hattı bile dk 1.50 TL dir.
    yarın uçak da sıkışırsam vc kullanmaya korkuyorum.
    bunlar her b…k a para alıyorlar.
    leş kargaları.

  6. 02.10.2019 04.10 saat moskova Domodedova/ Bodrum uçuşu iptal olmuş tarafımıza bir bilki verilmedi,265 km uzak bir şehirden moskovaya geldik ailemle hava alanında bekliyoruz muhattap kimseyi bulamıyoruz lütfen tlf numaram +7 925 345 55 71 numaraya bilgi verin.

  7. 05/02/2020 gidiş 02-03-2020 antalyadan ankara aktarmalı Kiev uçuşumuz iptal edildi istanbuldaki kazadan dolayı biletimizin ve uçuşumuzun akıbetini öğrenmek adına aradığımız çağrı merkezlerinden herhangi bi cevap alamıyoruz lütfen yardımcı olun 05442408598

  8. Bu hattı milleti delirtmek için mi açtınız
    insanlara yardımcı olamıyorsanız olmayacaksanız yani telefonları hiç açmayacaksanız bu hatı da kapatın

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara