MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Pegasus Müşteri Hizmetleri

Tarih : Eki 28, 2017 Yazar

Pegasus Bilet İletişim : (0850) 302 54 93

 

Bilet Hattı : (0850) 840 48 31

 

Bilet Değişikliği : (0850) 840 48 05

anadolujet alo bilet hattı

Pegasus Müşteri Hizmetleri Numarası

Şirketimiz, öneri ve şikayetleriniz, bilet işlemleriniz, hizmet ve satın alma istekleriniz ile ilgili işlemler 7/24 çağrı merkezi aracılığıyla hizmet vermektedir. 0888 228 12 12 numaramızdan her an her dakika ulaşabilir ve yardım alabilirsiniz.

Uçak Bileti Bilet Satın Alma

İnternet üzerinden uçak bileti satın almak istiyorsanız, sitemize giriş yaparak, Ucuz Uçak Bileti Ara kısmını seçiyorsunuz, sonrasında, gidiş-dönüş almak istiyorsanız gidiş dönüşü, tek yön almak istiyorsanız, tek yönü seçiyorsunuz.

Daha sonrasında Nereden uçuş yapacaksınız, orayı listeden bulup seçiyorsunuz. Nereye uçuş yapacaksınız orayı da seçiyorsunuz. Hemen alt kısımdan, uçuş yapacağınız tarihleri seçiyorsunuz.

Alttan kişi sayısını da seçtikten sonra, ‘’Seçtiğim tarihe yakın en uygun fiyatı bul’’ kısmını işaretledikten sonra, Ucuz uçuş ara kısmına tıklayarak, bilgi alabilir ve biletinizi satın alabilirsiniz.

Biletinizi satın aldıktan sonra size verilen 6 haneli PNR numaranız veya E-bilet numaranızı, soyadınızı yazıp giriş yapabilir uçuşunuz hakkında bilgi alabilirsiniz. Eğer daha fazla bilgi almak isterseniz (0850) 302 54 93’li numarayı arayarak, çağrı merkezi aracılığıyla işleminizi daha kolay hale getirebilirsiniz.

Ucuz ve Zamanında Kaliteli Uçuş

Şirketimiz, 1990 yılından bugüne uygun ve konforlu uçuşlarıyla dikkat çekiyor. Bir gün değil her gün uç der gibi, uygun fiyatlarla herkese ulaşmak isteyen şirket politikasıyla her geçen gün takdir kazanıyor. Özellikle zamanında kalkış ve iniş yapmasıyla da dikkat çeken bir şirket.

Yurt içi uçuşlarında gösterdiği uygun bilet fiyatlarıyla daha tercih edilir konuma geldi. İnsanların yurt dışına iş, tatil ve gezi gibi seyahatlerinde de kolaylık sağlayarak, uygun bilet fiyatı, zamanında güvenli uçuşları, güler yüzlü personelleriyle, her geçen gün üstüne katarak yoluna devam ediyor.

Uçak Bileti Bilet Değişikliği

Satın aldığınız bileti, sitemizden ve mobil kaynaklardan aldıysanız, sitemizi açarak, Ana sayfadan ‘’Bilet İşlemleri’’ bölümünü seçerek, rezervasyon yani PNR numaranızı ve soyadınızı girerek, uçuş bilgilerinize ulaşabilir, anında kolayca değişiklik yapabilirsiniz.

Biletinizi bir acente veya Çağrı merkezimizden aldıysanız eğer, değişiklik için tekrar (0850) 302 54 93 numaralı çağrı merkezimizi aramanız yeterli olacaktır.

Uçak Bileti Biletimi Açığa Alabilir miyim?

Öncelikle biletinizi açığa almak da mümkün. Biletinizi Gidiş-Dönüş olarak aldıysanız, ilk uçuşunuzu daha yapmadan açığa aldığınız durumda, açık bilete dönüştürdüğü tarihten sonra 1 yılı kapsar. Bu işlem için ise sadece ilgili sınıfın cezası yansır. Tarihlendirme yapıldıktan sonra sadece bilet fiyat farkında değişiklik varsa, sadece o ödemeyi yapar.

Bu işlemleri hem site üzerinden yapabilir ve aynı zamanda (0850) 302 54 93 numaralı çağrı merkezimizden de işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanyalar Hakkında Bilgi

Hava Yolları kampanyasından ücretsiz olarak hediye bilet kazanma durumunuzda, hediyeniz ile ilgili bilgileri yine (0850) 302 54 93 numaralı telefonumuzu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Her türlü talep ve şikayetleriniz için, sizlere en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışılır.

Makaleyi Oyla
[Total: 35 Average: 3.7]

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara