MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Çağrı Merkezi

Tarih : Şub 28, 2018 Yazar

Bilet İletişim : 0850 302 54 93

sunexpress ucuz uçak bileti iletişim

sunexpress ucuz uçak bileti iletişim

Çağrı Merkezi

Bir zamanların ulaşılmaz gibi görünen uçuş yapmak deyimi, uçak gibi kavramları artık gelişen teknoloji ve insan ihtiyaçları doğrultusunda daha kolay ve kullanılır hale gelmeye başladı. Yolcu uçakları ilk kullanılmaya başlandığı dönemlerde insanlar tarafından pahalı görüldü ve sadece maddi durumu iyi olanların kullandığı bir ulaşım aracı gibi algılandı.

İşte bu algıyı yıkmak adına biz, firmamız değerleri doğrultusunda hareket etmek istedik. Firmamızın misyonunu, havayolu ulaşım araçlarını herkesin kullanabilmesi gerektiği olarak belirledik tüm ortaklarımız ve tedarikçilerimizle bu iş birliği doğrultusunda hareket ettik. Ve buna bağlı olarak da vizyonumuzu şu şekilde hedeflediğimizi söyleyebiliriz.

Gelişen teknolojiyi ve yenilikleri takip etmek, bu yenilikleri akılcı bir şekilde, ilkeli bir şekilde uygulamak ve bu sektörde yani havayolu ile ulaşım sektöründe liderliğe yürümek ve lider olmak.

Havayolu Şirketinin Uçuş Noktaları

Firmamız, vizyonumuz ve misyonumuz gereği lider olmak yolunda ilerlemek istediği için ilk iş olarak uçuş noktalarını genişletme yolunda adımlar atmıştır. Bu sebeple, yurt içinde toplam 36, yurt dışında toplam 72 uçuş noktası belirleyerek 40 farklı ülkede totalde 108 uçuş noktasına düzenli olarak sefer düzenlemektedir.

Bu geniş uçuş noktalarında firmamız varlığını belirterek ve başarılı bir şekilde bu varlığını sürdürerek vizyonumuzu genişletmek yollarında ileri adımlar atmıştır. Bu uçuş noktalarımızı öğrenmek ve firmamıza ait tüm bilgilere erişim sağlamak istediğinizde çağrı merkezi numaramız olan 0850 302 54 93 no lu iletişim hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz Ne İşe Yarar?

Yaşadığımız bilgi ve teknoloji çağında artık her işimiz online olarak gerçekleştiriyoruz. Daha hızlı ve kolay olduğu için hem zamanımızı tasarruflu kullanmamızı hem de hiç yorulmadan, uğraş sarfetmeden halletmemizi sağlar. Firmamız da bu tüketici ihtiyaçlarını, isteklerini dikkate alarak çağrı merkezimizi oluşturmuştur.

Sizlerin de bildiği gibi ,havayolu ulaşımının yoğun olarak kullanıldığı bir dönemden geçmekteyiz. Bu dönemde uçak biletlerinizi önceden almanız gereken ya da acilen bir yerden bir yere uçuş gerçekleştirmeniz gereken durumlarda yardımınıza çağrı merkezimiz koşmaktadır. 08503025493 no lu çağrı merkezi numaramızdan ulaşarak, uçak biletlerinizi hızlıca ve kolayca alabilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri

Sizlere en iyi hizmeti sunmak adına oluşturulan çağrı merkezimizi aradığınızda karşınıza çıkan müşteri temsilcimizle görüşmelerinizde uçuş yapmak istediğiniz yerle ya da bilet fiyatlarıyla ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı dile getirebilirsiniz. Müşteri temsilcimizle çözüm yoluna gidebilirsiniz.

Ayrıca ücretsiz çağrı merkezimiz sadece soru ve sorunlarınız için değil, firmamıza ait uçuş kampanyalarını öğrenmek için, firmamız kalitesi hakkında bilgi almak için, ya da en basit soru olarak uçaklarımızın kaçar kişilik koltuklardan oluştuğunu öğrenmek için bile arayabilirsiniz.

Günün her saati yani 24 saat çağrı merkezimiz 0850 302 54 93 no lu hattı arayabilirsiniz. Sizlere en iyi hizmeti sunmak firmamızın değerleri arasındadır ve bunu gerçekleştirmek için sizlerin tüm şikayetleri ve istekleri dikkate alınmaktadır.

Makaleyi Oyla
[Total: 4 Average: 3.5]

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara