MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Ekonomik Uçak Bileti Telefon Numaraları

Tarih : Şub 29, 2016 Yazar

Uçak Bileti Ekonomik Uçak Bileti Telefon : (0850) 840 48 31

 

THY Ekonomik Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 43 20

 

SunExpress Ekonomik Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 11 53

 

Anadolu Jet Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 12 35

 

Atlas Global Ucuz Uçak Bileti Telefon : (0216) 606 43 20

 

Onur Air Ucuz Uçak Bileti Telefon : (0216) 456 97 11

 

Türk Hava Yolları Uçak BiletiTürkiye’nin milli havayolu şirketi Türk Hava Yolları’nın merkezi İstanbul’dadır . Türk Hava Yolları’nın uçuş ağı Avrupa , Orta Doğu , Uzak Doğu , Kuzeyindeki Afrika , Orta Afrika , Güney Afrika , Kuzeyindeki ve Güney Amerika’ya kadar uzanmaktadır .

2014 senesinde toplamında 54 , 7 milyon yolcusu vardır .
Skytrax’ın 2015 ödüllerine göre 5 . kez Avrupa’nın en güzel havayolu seçilmiştir ve durumu hazırda Dünya’nın en güzel 4 . havayoludur . Bununla Beraber bunun dışarısında pekçok bölgede dik dereceler ele geçirmiştir . Star Alliance üyesı Türk Hava Yolları , yakında başlanacak noktalar ile beraber , 110 ülkede 230 dış hat ( Son duyuru edilenler dahil olmak üzere , askıya edinilen destinasyonlar hariçtir; Hong Kong , Kosova , KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURIYETI ve Tayvan ayrı ülke olarak onay edilmektedir ) ve 50 iç hat ( Anadolujet’in uçtuğu noktalar haricinde ) olmak üzere toplamda 280 noktaya kez düzenlemektedir .

Bu uçuş ağıyla en fazla uçuş ağı yer alan gökyüzü yöntemleri listesinde yeryüzünde 4 . sırada yer almaktadır .

AnadoluJet , Türk Hava Yolları’nın bir alt markası olduğundan , uçuşlarda TK kodu kullanılmaktadır ve 7000’li TK kodlarını kullanmaktadır . Örnek: İzmir – Ankara uçuşlarında kullanılan uçuş kodlarından biri , TK 7005’tir .

THY İndirimli Biletler Kimler Faydalanabilir ?

Türk Silahlı Kuvvetleri indirimi

TSK’da askerlik hizmetini yapmakta durumda olan ER ve ERBAŞ personele İç Hat ekonomi ücretleri üzerinden para sınıfına ilişkili olarak %10 veya %15 indirim uygulanır . Promosyon ücretlerde uygulanmaz .

AJET/BORAJET ve CODESHARE uçuşları barındıran aktarmalı seferlerde TSK indirimi uygulanmaz . Yalnızca doğruca TK ve TK+TK aktarmalı seferlerde indirim uygulanır . TK7000 – 9999 uçuşlarında indirim uygulanmaz . Uçak Bileti havayolları izmir telefon numarası.

Sadece Kıbrıs’ta vazife yapan Türk Sulh Kuvvetlerine mensup ordu ve bakmakla yükümlü meydana geldiği eş ve çocuklarına ( 2 – 12 yıl ) uygulanır . Promosyon ücretlerde uygulanmaz .

THY Basın Müşavirliği’nden yapılmış durumda olan izaha göre , Güven Genel Müdürlüğü’ne ilişkili vazife yapan polislere , TSK ile Jandarma Genel Komutanlığı üyelerine , 17 Eylül – 4 Ekim 2015’te gezi edilmesi koşuluyla bilet fiyatlarında indirim sağlandı. Yurtiçi ucuz uçak bileti iletişim.

THY ile Anadolu Jet markalarının , Ercan , Hopa ve bütün iç hat ( code share seferleri haricinde ) seferlerinde yüzde 50 indirim gerçekleştirilecek .

Emniyet Müdürlüğü’nde memur polis , TSK’da subay , astsubay , uzman çavuş , uzman onbaşı , sözleşmeli er ile erbaş , askerlik hizmetini yapan er ve erbaş , Jandarma Genel Komutanlığı’nda memur subay , astsubay , uzman jandarma çavuş , uzman er ile erbaşlar ile askerlik hizmetini yapanlara; bununla beraber eş ve çocuklarına , beraber veya ayrı gezi etmeleri gözetilmeksizin , doğruca ve aktarmalı seyahatlerde business ve ekonomi dershane ücretleri üzerinden indirim uygulandı .

Biletleme işlemi esnasında subay , astsubay , uzman , sözleşmeli er ve erbaşlar , polis ve aileleri için askeri veya güven kimlik kartı , er ile erbaşlar ve aileleri için askeri kimlik kartı veya son 15 günde alınmış terhis vesikası ibraz edilecek .

Kampanyadaki indirimli biletler , 4 Ekim’e kadar yalnızca THY satış ofislerinden satıldı .

Engelliler için rastgele bir indirim var mı?

% 40 ve üstünde oranda engelli meydana gelen yolcularımıza , promosyon biletler haricinde tüm iç hat biletlerde % 20 indirim ve tüm harici hat biletlerde % 25 indirim sağlanmaktadır . Yolcularımızın bu indirimden faydalanmaları için % 40 ve üstünde oranda engelli olduğunu gösteren bir belgeyi ( T . C . Başbakanlık engelliler İdaresi Başkanlığı’ndan alınmış engelli kimlik kartı , sağlık kurulu raporu veya ”engelli” ibaresi yer alan nüfus cüzdanı ) ibraz etmeleri gerekiyor .

Ayrıca ‘reamaçi ile gezi etmelidir’ ibaresi yer alan doktor raporunun ibraz edilmesi şeklinde , engelli seyahat ile benzer seferde gezi edecek bir reamaçiye de promosyon biletler haricinde tüm iç hat biletlerde % 20 indirim sağlanmaktadır . İstanbul ucuz uçak bileti iletişim numaraları.

Uçuşun 24 saat öncesinden belirtilmek koşuluyla talep eden tüm yolcularımıza bedava olarak tekerlekli sandalye hizmeti sunulmaktadır.

Engelli indirimi , ABD BIRLEŞIK DEVLETLERI , Birleşik Krallık ve Kanada çıkışlı tertip eden biletlerde ve Türk Hava Yolları’nın taşıyıcı havayolu meydana gelmediği code – share seferlerde uygulanmamaktadır .

Online yapılmış olan satışlarda engelli indirimi uygulanamamaktadır . Ayrıntılı haber için lütfen en yakın Türk Hava Yolları Satış Ofisi’ne başvurunuz .

THY’nin bebeklere uyguladığı indirim

Seyahatin başladığı gün itibarıyla 2 . yıl gününü kutlamamış meydana gelen bebekler tüm iç hat uçuşlarda ekonomi sınıfı doğruca seferlerde 34TL , aktarmalı seferlerde 39TL sabit ücret , business sınıfı doğruca seferlerde 44TL , aktarmalı seferlerde 49TL sabit fiyatla , yer verilmeden yolculuk yaparlar . Bu indirimden yararlanabilmek için biletin tertip ettiği anda bebeğin doğum tarihini gösteren resmi bir belgeyi ibraz etmeniz gerekiyor .

Uçuşlarımızda bebek yolcular yalnızca ebeveynleri veya görevli kılınan şahısla beraber gezi edebilirler . Sekiz günlükten minik meydana gelen bebekler ebeveynleriyle beraber olsalar dahi uçuşa onay edilmezler .

Uçuş içi güvenlik kaideleri icabı bir erişkin en fazla bir bebeğe reama edebilir . Bir erişkin birçok sayıda bebek ile gezi etmek zorundaysa öbür bebek için bebek bileti almak zorundadır .

Gençlik indiriminden nasıl faydalanabilirim?
İç hat uçuşlarımızda gençlik indirimi uygulanmamaktadır . Harici hat uçuşlarımızda ise bir birlik güzergahlarda gençlik indirimi tatbik edilen ücretler yer almaktadır . Ne var ki yıl limitleri ve ücret seviyeleri ülkelere yönelik değişim gösterebileceği için gezi planınız kesinleştiğinde en yakın Türk Hava Yolları Satış Ofisi’ne veya görevli bir gezi acentesine başvurmanız öneri edilmektedir .

Biletimi Online satın aldığımda öğrenci indiriminden faydalanabilir miyim?

İç hat uçuşlarımızda 13 – 24 yıl arasında yolcularımıza , öğrenci olduklarını belgelendirmek koşuluyla , ücret sınıfına ilişkili olarak %10 veya %15 oranında öğrenci indirimi yapılmaktadır. Türkiye – Ercan içinde gezi edecek talebeler için ise yıl sınırı 13 – 28 olarak uygulanmaktadır.

Dış hat uçuşlarımızda ise öğrenci indiriminden faydalanmak için yıllık ve sürekli öğretim yapan bir okulda kayıtlı olmanız gerekiyor. Yıl limitinin üst sınırı ve indirim oranı yolculuk yapılacak ülkelere yönelik değişim gösterebileceği için gezi planınız kesinleştiğinde en yakın Türk Hava Yolları Satış Ofisi’ne veya görevli bir gezi acentesine başvurmanız öneri edilmektedir.

Çocuğum uçuşlarında indirimli gezi edebilir mi?

İç hat uçuşlarımızda 2 . yaşını kutlamış ama artık 12 . yaşını kutlamamış meydana gelen bebek yolcularımıza ücret sınıfına ilişkili olarak %10 veya %15 oranında bebek indirimi yapılmaktadır . Bilet düzenlenme anında çocuğun yaşını , nüfus cüzdanı veya bir başka resmi belgeyle belgelemeniz gerekiyor .

Harici hat uçuşlarımızda ise ama yapılacak ücretin kaideleri müsaade veriliyorsa bebek indirimi uygulanmaktadır . Ayrıntılı haber için lütfen en yakın Türk Hava Yolları Satış Ofisi’ne veya görevli bir gezi acentesine başvurunuz .

Makaleyi Oyla
[Total: 1 Average: 5]

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara