MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Uçak Bileti İzmir Bilet Hattı

Tarih : Eki 14, 2014 Yazar

Uçak Bileti Ucuz Bilet Hattı : 0216 456 03 83

 

Uçak Bileti İzmir Bilet Hattı : 0232 988 10 17

 

Uçak Bileti İstanbul Avrupa Yakası Bilet Hattı : 0212 98815 39

 

Uçak Bileti Şanlıurfa Ucuz Uçak Bileti Telefon : 0414 988 01 61

 

Uçak Bileti müşteri hizmetleri

Uçak Bileti müşteri hizmetleri

THY’nin Pisa’ya giden uçağı Bangladeşli olduğu öğrenilen bir kadın ve dört yaşındaki kızında yüksek ateş görülmesi üzerine, Uçak Bileti uçak bileti Roma Havalimanı’na indi. Ebola taraması yapıldığı için uçağın pilotunun acil iniş yaptığı öğrenildi Türk hava yolları bilet satış telefon numarası.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Pisa (İtalya) seferi yapan uçağı iki yolcunun rahatsızlanması üzerine Roma’nın Fumicino Havalimanı’na acil iniş yaptı. Dün saat 12:50’de Atatürk Havalimanı’ndan kalkan TK-1399 sefer sayılı THY uçağında bulunan iki yolcu uçuş esnasında fenalaştı. Eskişehir uçak bileti telefon numaraları.  Bangladeşli olduğu öğrenilen bir kadın ve dört yaşındaki kızında yüksek ateş görülmesi üzerine, uçak rotasını Ebola taraması yapılan Roma Havalimanı’na çevirdi.

Acil iniş yapan THYBAYİ uçağı Leonardo Da Vinci Havalimanı’nın uzak bir bölgesine park ettirildi. Uçaktaki kadın ve kızı hastaneye kaldırılırken yapılan ilk incelemelerde Ebola şüphesinin doğrulanamadığı öğrenildi. Uçak Bileti airlines bilet değişim hattı. Yolcuların iletişim bilgilerinin yetkililere verilmesinden sonra Pisa’ya devam eden uçak, dönüş seferini gecikmeli olarak tamamladı

Makaleyi Oyla
[Total: 3 Average: 4]

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara