MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Eskişehir Uçak Bileti Satış Noktası | 0216 456 03 83

Tarih : Eki 27, 2013 Yazar

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, hava yolu taşımacılığında tavan fiyat uygulamasına değinirken yolcuyu korumanın rekabetten geçtiğini söyledi. Sabancı, “Tavan fiyat uygulamasının amacının ne olduğunu gayet iyi anlıyorum ve yüzde 100 destekliyorum. Arz- talep dengesi bozulduğunda yani talep fazla olduğu zaman fiyat yüksek oluyor. Hava yolları da bunu istismar edebiliyor.

Ama bunu önlemenin doğru yolu rekabeti açmak” dedi.

Rusya’daki 4’üncü noktası olan Moskova’ya 8 Ekim’den bu yana karşılıklı uçuşlar gerçekleştirmeye başlayan ‘nın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı düzenlediği basın toplantısında ‘nin fiyatlarını düşürdüklerini tablodaki rakamlarla anlattı. Sabancı, verdiği rakamlarda 2005 yılından 2013 yılı ilk 6 ayı sonuna kadar yaklaşık 60 milyon yolcudan yaklaşık yüzde 26’sının 50 TL altı fiyatlara, yüzde 73’ünün ise 100 TL altı fiyatlarla uçurduklarını kaydetti. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, yurt içinde 4 noktaya sefer başlatacaklarını açıklarken şöyle dedi:

“Şu anda filomuzda 45 uçak var. 30 değişik ülkede 76 noktaya uçuyoruz. Önümüzdeki dönemde Türkiye içerisinde 4 değişik hatta uçacağız; Şırnak, Mardin, Edremit ve Erzurum. Bunlar açıkladığımız hatlar. Açıklamadığımız hatlar da var. Avrupa’da var, Türk cumhuriyetlerinden birinde bir hattımız var.

Önümüzdeki dönemde büyümeye devam edeceğiz. Çünkü bu ürüne talep var sonuçta. Hep diyorum; Havacılık bir lüks olmaktan çıkmalı Avrupa’da olduğu gibi. Herkesin hakkı bu. Herkes uçabilmeli. Yeter ki rekabet koşulları herkes için eşit koşullarda olsun.”

Makaleyi Oyla
[Total: 0 Average: 0]

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara