MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

İzmirUçak Bileti Telefon Numarası | 0216 456 97 11

Tarih : Eki 28, 2013 Yazar

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SGHM) uçak biletlerinin bayram ve özel gün ayrımı yapılmadan’ 300 TL’yi geçmeyecek şekilde düzenlenmesini kararlaştırdık

Uçakta tavan fiyat 300 Tl olacak UÇAK biletlerin’ özel gün ayrımı y tavan fiyat uygula Son güne kalınmc yön uçuşlarda en seyahat edilecek, şirketleri, iç hat u en fazla ne kadara tavan fiyat konuş vardı.

Sivil Hava Müdürlüğü (SHC arasında yürütüle clı. de bayram v apılmayarak masına geçil sı halinde tek yüksek fiyata iavayolu j :ak biletleriniıjı satılacağı, ya unda anlaşmajy, cblık Genel M) ile şirketler n görüşmele i anı ile, uçak biletlerinin ‘bayram ve özel gün ayrımı yapılmadan’ 300 TL’yi geçmeyecek şekilde düzenlenmesi kararlaştırıldı.

FİYAT DÜZENLEMESİ Ancak Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Birtali Yıldırım’a sunulacak taslak anlaşmamn onaylanmasıyla yurtiçi uçuşlanndaki business sınıfı bilet fiyatları ile yurtdışı bilet ücretlerine herhangi bir sınırlama getirilmeyecek. İlci hafta içinde uygulanması planlanan yeni sistemde iç hatlarda ekonomi sınıfında uçan yolcular, son dakika bileti için en fazla 300 TL ödeyecek.

Telefon Numarası

 

Bakan Yıldırım, uçak biletlerinin özellikle tatil dönemlerinde astronomik ücretlerle satışına yönelik şikâyetler üzerine, ‘tavan ve taban fiyat belirlenmesi’nde düzenleme bes yapılacağını açıklamıştı. E ardından, hisseleri Borsa’ gören Türk Hava Yolları veUçak Bileti Hava Yollan yatırımcısı tedirginlik yaşh Hissedarlar, devletin ser piyasa ekonomisine müda ile havayolu şirketlerinin bir döneme gireceğini dü$ Bakanlık hissedarların ka dikkate alarak uygulama^ revizyona gitti. unun

Makaleyi Oyla
[Total: 4 Average: 3.5]

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara