MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

1 TL’ye Uçak Bileti (0216) 456 0 383

Tarih : Kas 4, 2013 Yazar

Grup 2 Ekim’de Alanya’dan ayrılacak. Almanya’dan gelen misafirler arasında Alanya’nın Kardeş Kenti Gladbeck Belediyesi eski Başkanı Wolfgang Röken de yer aldı.

Bu yıl, Alanya ile Gladbeck’in kardeş şehir olmalarının 20. yılı kutlanacak.Gazipaşa Havalimanı’ndaki karşılama töreninde konuşan SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, “Almanya’dan aralarında belediye başkanları, turizmciler, tur operatörleri ve gazetecilerden oluşan bir grup ile özel uçuş ile Alanya’ya geldik.

Amacımız Türk Riviera’sı olarak bilinen bu önemli turizm bölgesini, 5 Kasım’da gerçekleştireceğimiz ilk uçuşumuz öncesi tanıtmak” dedi. ’na gerçekleştirilen bu uçuşları, bölgenin turizm potansiyeli çerçevesinde, tur operatörlerinin de kullanacağını belirten Schwaiger, “2010 yılında sadece iç hatlar için açılan ve 2011’de uluslararası uçuşlara da izin verilen Gazipaşa Havalimanı, Almanların yoğunlukta yaşadığı Alanya ve Side çevresine hitap ediyor.

Bu çerçevede biz de bu potansiyeli değerlendirmek istiyoruz” dedi.“Alanya, doğası, havası, denizi ve sunduğu çeşitlilikle, Türk turizmi için özel bir yere sahip. Birçok Alman vatandaşı kışı bu bölgede geçiriyor” diyen Schwaiger bu uçuşlarla Türk Riviera’sındaki uçuşları güçlendirmiş olacaklarını belirtti.Schwaiger, “Gazipaşa Havalimanı’na gerçekleştireceğimiz uçuşlarımızla, ‘in Antalya’ya olan güçlü uçuş programını mükemmel bir şekilde tamamlamış olacağız.

Gazipaşa’ya gerçekleştireceğimiz bu uçuşlarla Almanya’ya gidecek yolcularımıza daha rahat ve konforlu bir uçuş sunacağız” diye konuştu.TAV Gazipaşa İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı ise, “Gazipaşa Havalimanımıza, Alanya ve çevresi açısından büyük önem taşıyan direkt Almanya uçuşları SunExpress ile artık başlıyor. ‘in Almanya’nın üç kentinden havalimanımıza uçmaya başlayacak olmasından dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz.

Tatilleri için özellikle Alanya ve çevresini tercih eden Alman vatandaşları ve gurbetçilerimiz ile yine burada evleri bulunan yerleşik Almanlar için yaz ve kış boyunca devamlılık gösterecek direkt uçuşlar çok önemli. SunExpress bugüne kadar havalimanımıza uçuş gerçekleştiren 10. havayolu şirketi.

ile birlikte Gazipaşa Havalimanı’ndan dış hatlarda karşılıklı direkt uçuşlarla 10 ülkede 16 noktaya ulaşılmış olacak. Yeni destinasyonların SunExpress’e, bölgemiz ve havalimanımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.Gazipaşa Havalimanı’ndan haftada üç gün Dusseldorf, iki gün Frankfurt ve bir gün de Leipzig/Halle’ye uçuş gerçekleştirilecek.”

Makaleyi Oyla
[Total: 0 Average: 0]

Popüler Kelimeler:

1 Comment

  1. Türk hava yolları ile birkaç kez uçma fırsatım oldu ve gerçekten diğer firmalardan çok az birşey fazla fiyatı olduğuna değiyor.
    Diğer havayolları gibi açgözlü davranmıyorlar.
    Personeli vs. herşey çok ama çok güzeldi. Bundan sonra devamlı Türk Hava Yolları’ndan başka hiçbir uçak firması tanımam.
    Rötarı falanda olmuyor genelde. Diğer firmalarda devamlı yok rötar oluyor yok başka bir sorun, zaten sorunlar falan hiç bitmiyor.
    Devlet kurumları içerisinde işini ciddi ciddi hakkıyla yapan tek kurum olarak türk hava yolları’nı biliyorum..

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara