MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Uçak Bileti Bilet Hattı (0216) 456 0 383

Tarih : Kas 4, 2013 Yazar

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, -Ankara hattında kendilerine frekans verilmesi halinde yarı fiyata uçmayı taahhüt ettiğini söyledi.

Sivil havacılıkta rekabetin oluştuğunu ancak Türkiye’de bir tek hatta rekabet olmadığını söyleyen Sabancı, şöyle devam etti:

“Şimdi konuşuluyor ya 200 lira 300 lira tavan, bugün bilet al, 490 liradan uçuyorsun, İstanbul-Ankara-İstanbul, Atatürk Hava meydanından. Çünkü tek bir havayolu uçabiliyor.

Aynı istikamet İstanbul-Ankara-İstanbul ‘den uç, bunun yüzde 30’u fiyata… 160 liraya. Niye? Çünkü Sabiha Gökçen’de rekabet var. Aynen olması gerektiği gibi.”

Sabancı, “Sadece uçuyor Atatürk’ten Ankara’ya. Bize dedim beş frekans versinler yüzde 50 indirmeyi taahhüt edeceğim” şeklinde konuştu.

Makaleyi Oyla
[Total: 0 Average: 0]

1 Comment

  1. Uçak Bileti hava yolları gerçekten dünyanın en fazla uçuşa sahip olan havayollarından bir tanesi.
    Güleryüzlü personeli ve profesyonel kadrosu ile insanlara uçmanın ayrıcalıklarını sonuna kadar yaşatan bir firma.
    Uçak Bileti bilet hattı’ndan moskova’ya 22 kasım için bilet aldım ve sorunsuz bir şekilde ödememi yaparak uçak biletimi almış oldum.
    Herşey için çok çok teşekkür ederim sizlere..

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara