MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Yılbaşı Tatil Otelleri, Kayak Merkezi Otelleri

Tarih : Kas 21, 2013 Yazar

Türk Hava Yolları Telefon Numarası

Türk tatilcinin yılbaşı seçeneklerini değerlendiren Setur Yurtiçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim Özaltay, yurtiçi tercihlerinde İstanbul’a yakın yerlerin, yurtdışında ise New York’un öne çıktığını söyledi.

Setur Yurtiçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim Özaltay yılbaşı için tatil seçeneklerini değerlendirdi. Özaltay yurtiçinde tatilcilerin ilk tercihinin genelde İstanbul’a yakın ucuz uçak bileti destinasyonlar olduğunu belirtti. Yurtdışında ise paket turlarda New York, gemi turlarında ise Kanarya Adaları ve Avrupa Nehir turlarının seçenek edildiğini ifade etti.

TATİLCİLERİ UYARDI

Özaltay, “Vize işlem müddetleri ve kontenjanların dolması gibi sıkıntılar yaşanabilir, tatilcilerin bilhassa ülke dışı yolcu tasarılamaları ve rezervasyonlarını sonlandırmak için son bir haftaları var” diyerek tatilcileri uyardı.

YAKIN DESTİNASYONLAR SEÇENEK EDİLİYOR

Yılbaşı gecesinin, hafta ortasına eşit gelmesi hasebiyle tatilcilerin ilk tercihlerinin Sapanca, Bolu, Kartalkaya ve Uludağ gibi İstanbul’a yakın destinasyonlar olduğunu belirten Özaltay uygun uçak biletleri, kışa uygun kapalı alanları, eğlence ve spa imkanları ile Kıbrıs ve Antalya gibi güney bölgelerin de çok rezervasyon alacağını ilave etti.

Özaltay sözlerini şöyle sürdürdü: “Balo ve eğlence programlarının dikkat çektiği Antalya ve Kıbrıs için uçaklardaki dolululuk oranı artmadan ve fiyatlar yükselmeden rezervasyon yapılması gerekiyor. Karın yağmasıyla birlikte Kartalkaya ve Uludağ’ın da tercih edilecek destinasyonlar olacak. Oda bulmakta sıkıntı çekmek istemeyen tatilciler çabuk olmalı. Setur 2 gecelik paketücretleri ise 500 TL ile 3500 TL arasında değişiyor.

TAKRİBEN 800 KİŞİNİN SEYAHAT ETMESİNİ BEKLİYORUZ

Yılbaşı tatilinde yurtdışı paket turlarında New York, gemi ürünlerinde Kanarya Adaları, Karayipler ve uygun ücretleri dolayısıyla Avrupa nehir turları, tercih edilen rotalar oldu. Setur olarak 3 veya 4 gece konaklamalı,700 ila 1400 Euro arasında değişen ücretlerle Amsterdam, Londra, Roma ve New York turları tertip ediyoruz.

Gemi ürünlerinde ise, konaklama müddetleri 7 ila 10 gece arasında ve ücret aralıkları 1200 ila 1800 Euro arasında değişen Kanarya Adaları, Karayipler ve Avrupa Nehir Turları seçeneklerimiz var.

Yılbaşı tatili sürecinde ferdi ve grup olarak ülke dışına takriben 800 kişinin seyahat edeceğini öngörüyoruz. Dikkat edilmesi gereken hususların başında, Noel tatilinin başlangıcı olan 24 Aralık bakımından konsoloslukların kapanması nedeniyle, vize süreci bulunuyor. Şanlıurfa türk hava yolları telefon numarası Ülke dışı paket tur kontenjanlarında hemen hemen son yerler kalırken, gemi ürünlerinde ise alternatiflerinoranla fazlalığı kabin bulma kolaylığı getiriyor.”

Makaleyi Oyla
[Total: 0 Average: 0]

1 Comment

  1. Aile şirketinde görev alması beklenirken, kendisinin başka bir yol seçtiğini belirten Sabancı, sonraki süreçle ilgili, “O dönem önce ne yapmak istemediğime karar verdim. Ne yapmak istediğine karar verirken vakit hızlı geçiyor, oysa ne yapmak istemediğine karar vermek daha önemli. Hayatta ne yapmak istemiyorsan onu bırak, şahsi bir risk al” dedi.
    Sabancı uçak bileti’u satın alma sürecine ilişkin de şu bilgileri verdi: “Muazzam şanslı bir adamım, çok doğru bir zamanda, çok doğru bir sektöre iyi bir ekiple girdim, muazzam bir ekiple çalışıyorum. Çok fazla para koymadık. Bir ara eski Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül ile Kayseri’deyken,Galatasaray Nordin Amrabat’ı aldı. Galatasaray’ın aldığı fiyata biz uçak bileti’u almıştık. Ama sonra doğru iş modeli geldi. Doğru iş modeli doğru zamanda geldi ve tüketici yeni bir ihtiyacını farketti. Doğru ekip bunu 10 senedir icra ediyor.”

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara