MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Sunexpress Online Bilet Hattı

Tarih : Ara 15, 2014 Yazar

Sunexpress Alo Bilet Hattı : (0216) 606 43 20

 

Atlasjet Alo Bilet Hattı : (0216) 606 11 53

 

Uçak Bileti Bilet All : (0216) 606 12 35

 

Alo Bilet Hattı Sun ExpressSunExpress, dünyada 190’dan fazla hava yolu şirketlerinin çevre duyarlılığı ve karbon emisyonu konusunda değerlendirildiği Atmosfair Airline Index (AAI) 2014’de, orta mesafe uçuş gerçekleştiren hava yolu kategorisinde dünya 3.’sü, bütün kategorilerde dünya 4.’sü ve charter kategorisinde ise dünya 2.’si oldu. Uçak Bileti izmir alo ucuz uçak bileti hattı.

Türk Havayolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress,  seyahat odaklı İklim Koruma Örgütü olan Atmosfair’in 2014 Endeksi’nde çevre dostu hava yolları sıralamasında, bütün hava yolları kategorisinde 4’üncü, orta mesafeli uçan hava yolları kategorisinde 3’üncü, charter kategorisinde ise 2’nci sırada yer aldı. Türk hava yolları izmir ucuz uçak bileti telefon.

Atmosfair’in karbon emisyon salımı etkinliğine göre bütün dünyada 190’dan fazla havayolu şirketinin değerlendirmeye alındığı endeks, bu yıl Peru’da düzenlenecek İklim Konferansı öncesi açıklandı.  Çevreye karşı duyarlılığını artarak sürdüren SunExpress, tüm hava yolları, uzun, orta, kısa mesafeli ve charter uçuş kategorilerinde çevre dostu hava yolları endeksinde, 190’dan fazla hava yolu şirketi arasından tüm hava yolları dünya sıralamasında 4’üncü oldu.

İstanbul promosyonlu uçak bileti hattı. SunExpress 145 hava yolu şirketinin yer aldığı orta mesafeli uçuşlar kategorisinde 80.5 puanla 3’üncü, charter kategorisinde ise 2’inci sırada yer alarak çevre dostu olma konusundaki başarı ve kararlılığını sürdürdü.

2012’de çevreye olan katkıları ve gösterdiği duyarlılık nedeniyle “Yeşil Hava Yolu” olarak ödüllendirilen ve 2014’de de “Engelsiz Hava Yolu” sertifikası ile ödüllendirilen SunExpress, Türk Sivil Havacılığında hem Yeşil hem de Engelsiz Havayolu sertifikaları ile ödüllendirilen ilk hava yolu oldu. Uçak Bileti havayolları bilet alma telefon numarası.

Makaleyi Oyla
[Total: 0 Average: 0]

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara