MostBet https://mostbet.info.tr/ - heyecanın zafere olan güvenle buluştuğu yer. Burada her bahis, kumar dünyasında heyecan verici başarıya doğru atılmış bir adımdır.
Navigation Menu+

Sun Express Bilet Hattı (0216) 456 0 383

Tarih : Kas 2, 2013 Yazar

Lufthansa Alman,  üst yönetimi İstanbul’da markanın yeniliklerini ve Türkiye pazarına yaklaşımlarını anlattı. Gelecek 10 yılda 300 uçak siparişi veren Lufthansa, yer ve kabin içi hizmetlerini geliştirirken Türkiye çıkışlı seferlerini de artıracak.

TurizmdeBuSabah

Lufthansa üst yönetimi bugün İstanbul’daydı. Satış ve Gelir Yönetimi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jens Bischof, Lufthansa Güneydoğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Satış ve Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Carsten Schaeffer, Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Sefan Löcherbach ve Kurumsal İlişkiler Yöneticisi Aage Dünhaupt, Les Ottomans Hotel Istanbul’da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Lufthansa Alman Havayolları Satış ve Gelir Yönetimi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jens Bischof, düzenlenen basın toplantısında Türkiye’nin Lufthansa ve için çok önemli bir pazar oluşturduğunu ve İstanbul, Ankara ve izmir’de sürekli yeni yolcu rekorlarına imza attıklarını belirterek, Türk yolcuların gösterdiği sadakat için teşekkür etti ve 2014 yaz tarifesi çerçevesinde İstanbul-Frankfurt hattına konulacak yeni seferle İstanbul çıkışlı günlük sefer sayısının 7′ ye yükseltileceğini açıkladı.

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach ise bu yıl bazı yeni uygulamalar başlattıklarını, Türkiye çıkışlı uçuşlarda yolculara Türk yemekleri sunulmasının da bunların arasında yer aldığını belirterek, yeni hizmetlerle Lufthansa’nın Avrupa’nın lider havayolu şirketi olarak ulaşmış olduğu konumu daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Makaleyi Oyla
[Total: 0 Average: 0]

1 Comment

  1. Aydın Ticaret Odası (AYTO) yazılım, bilişim ve teknoloji alanında faaliyet gösteren üyelerini dünyanın en tanınmış, en başarılı ticaret fuarı markası olarak tanımlanan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’na uçurdu.

    Hannover merkezli başlayan CeBIT Eurasia dünya da Avustralya, Brezilya ve Türkiye’de düzenliyor Türk Hava yolları Online Bilet.

    Bu yıl 23 ülke katılımının sağlandığı fuarı 58 farklı ülkeden 145 bin civarında kişi ziyaret etti. Aydın Ticaret Odası’nın Atlasjet firması ile yaptığı ikinci fuar organizasyonu çalışmasına AYTO’nun 108 üyesi katıldı.

    24-27 Ekim 2013 tarihlerinde düzenlenen CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’nı üç gün boyunca üç ayrı kafile ziyaret etti.

Yorum Gönder

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Add your own review

Rating

Müşteri Hizmetlerini Ara